Χρειάζεται η μικρή τοπική μου επιχείρηση website ή eshop;

Ανατήθηκε από Your Adit Planet

Στις 21 Αυγ, 2020

H online βιτρίνα ή το online κατάστημα σας είναι ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να κτίσετε μία επιχείρηση που θα λειτουργεί 24/7 (24 ώρες τη μέρα/ 7 μέρες την εβδομάδα). Η δημιουργία Online παρουσίας της  επιχείρησή σας, η παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, σε ένα χώρο όπου οι πελάτες θα μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα σας 24/7, να δουν το κατάλογο προϊόντων σας και να κάνουν αγορές τους με αντικαταβολή ή ακόμα και με πιστωτική κάρτα, σημαίνει συνεχής προβολή της επιχείρησης χωρίς υπερωρίες του προσωπικού.

Έχει αποδειχτεί αρκετές φορές στην εποχή που ζούμε ότι η Online παρουσία της επιχείρησης μας είναι επιβεβλημένη. Η πρόσφατη εμπειρία της καραντίνας λόγω του ιού Covid-19 αποτελεί ένα μεγάλο μάθημα για όλες τις επιχείρησης, μικρές και μεγάλες. Αν μια επιχείρηση δεν έχει Online παρουσία, αν δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι πλέον εκτός ανταγωνισμού.

Η πρόσφατη κρίση απέδειξε ότι ακόμη και μικρές επιχειρήσεις που είχαν προνοήσει και είχαν «μεταφέρει» την επιχείρηση τους και Online, όχι μόνο επιβίωσαν  κατά τη διάρκεια της κρίσης αλλά οι τζίροι τους εκτοξεύθηκαν.

Υπήρξε και υπάρχει η πεποίθηση του « Ωραία, θα φτιάξω ένα eshop και θα πουλώ Online τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου, όλα τέλεια». Μακάρι να ίσχυε κάτι τέτοιο, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Η δημιουργία Online παρουσίας της επιχείρησης μας είναι επιβεβλημένη, αλλά είναι επίσης επιβεβλημένη η ηλεκτρονική διαφήμιση. Η επιχείρηση μας δεν είναι ουσιαστικά πουθενά μέσα στο χάος του διαδικτύου. Αν δεν υπάρξει traffic, αν δεν υπάρξουν «ματάκια» που θα δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για μετατραπούν σε υποψήφιους πελάτες τότε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα από το φυσικό μας κατάστημα.

Η αναγνωρίσημότητα του διαδικτύου ως μέσο προβολής και προώθησης της επιχείρησής μας είναι πλέον αυτονόητη. Μία σοβαρή επιχείρηση που επενδύει για το μέλλον και ενεργεί με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα δημιουργεί μια σοβαρή προβολή στο χώρο του διαδικτύου και χαράζει τη στρατηγική της πορεία βάση των αναγκών της και των στόχων της.

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι βασικός παράγοντας αναγνωρισημότητας μιας εταιρείας και έχει διάφορες μορφές. Οι δικές μας προτάσεις για αύξηση του υποψήφιου πελατολογίου μας είναι η διαφήμιση μέσω social media, google ads και σίγουρα η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου sales funnel.

Your Adit Planet Ltd - eikona1

Η διαφήμιση στο internet κερδίζει καθημερινά έδαφος, όχι μόνο γιατί οι διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο είναι πιο οικονομικές από τις συμβατικές διαφημίσεις, αλλά γιατί έχει πλέον μεγάλη απήχηση, αφού εκατομμύρια χρήστες, καθημερινά ψάχνουν για αγορές και προτάσεις αγορών μέσω του διαδικτύου. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η δύναμη της διαφήμισης στο ίντερνετ, ξεπερνάει ακόμη και τη διαφήμιση στη τηλεόραση! Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και αποτελεσματικές, όταν σχεδιάζονται από έμπειρους επαγγελματίες.

Η δημιουργία λοιπόν Online παρουσίας και η σωστή προώθηση της σελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος μιας επιχείρηση είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τα κέρδη της επιχείρησης.

Είναι παράλληλα λογικό και κατανοητό οι ιδιοκτήτες πιο μικρών επιχειρήσεων να προβληματίζονται λόγω του αρχικού κόστους δημιουργίας, εάν αυτή η επένδυση αξίζει να γίνει. Η απάντηση είναι φυσικά ΝΑΙ. Το κόστος είναι μηδαμινό σε σχέση με τα θετικά αποτελέσματα που θα έχει η Online παρουσία της επιχείρησης σας. Φυσικά και ανάλογα με μέγεθος και τη φύση της κάθε επιχείρησης αλλάζει και το κόστος. Αν έχετε μικρή επιχείρηση και αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά σας προβληματίζει το κόστος, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για σας

Your Adit Planet Ltd - eikona2

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών